De verhuur is gestart!

Goed bereikbaar, midden in het groen

Op zoek naar een fijne plek voor jezelf? In Prinsenpoort vind je ruime, betaalbare huurappartementen op nog geen 10 minuten afstand van Rotterdam Centrum. Verwachte oplevering 1e/2e kwartaal 2018.

Wonen op deze toplocatie wordt mogelijk door de hoogwaardige transformatie van twee voormalige kantoorgebouwen. De gebouwen krijgen een nieuw leven ingeblazen, waardoor er de ruimte ontstaat voor 91 appartementen.

De plek waar je start met wonen of waar je juist voor kiest als je wat kleiners zoekt. Alleen of samen, jong of net iets ouder.

Locatie

In Prinsenpoort woon je midden in het groen, aan de mooie en historische ‘s-Gravenweg. Met een metrostation en de snelweg om de hoek ben je zo onderweg. Ook het Kralingse Bos en de universiteit zijn op een steenworp afstand. Heb je een eigen auto? Deze zet je recht voor de deur!

Binnentuin

In het midden van het gebouw komt een gemeenschappelijke binnentuin. Op deze heerlijke plek aan het water kun je lekker ontspannen na een drukke dag. Ook is het de ideale manier je buren wat beter te leren kennen. Zit je toch liever op je eigen plekje? Elk appartement heeft grote openslaande ramen waardoor de zon zo je huiskamer binnenvalt.

Appartementen

In totaal komen er 91 appartementen in Prinsenpoort. De grootte varieert van 47 tot 70 m2. De appartementen zijn lekker licht en worden hoogwaardig afgewerkt. Daarnaast zijn ze heel duurzaam. Alle appartementen krijgen energielabel A. Hierdoor sta je niet voor grote verrassingen aan het eind van het jaar.

De huurprijzen van de appartementen variëren van € 575,- tot € 990,- per maand.

NB Enkele huizen zijn goedkoper dan € 720, waardoor ze binnen de sociale woningbouw vallen. Als je aan de voorwaarden voldoet, kun je hier dus huursubsidie aanvragen.

Welk appartement past bij jou?

In onze verhuurbrochure vind je een overzicht van alle appartementen, ook vind je er meer achtergrondinformatie. Ontdek welk appartement het beste bij jou past.

Belangstelling voor de commerciële ruimten in Prinsenpoort? Hier lees je meer.

Commerciële ruimte

Naast appartementen komt er ook een commerciële ruimte beschikbaar in Prinsenpoort. Heb jij een ondernemend idee voor de invulling van deze 250m2?  De Mik Bedrijfshuisvesting gaat graag met je in gesprek.

Meer Accresco?