Over Accresco

Accresco (her)ontwikkelt en belegt in vastgoed
Dat doen we al zo’n 20 jaar, voornamelijk in de Randstad. Waar nodig werken we samen met betrouwbare ontwikkelpartners. Naast commercieel vastgoed zijn wij vooral gespecialiseerd in woningen, gelegen op aantrekkelijke locaties. Het woongenot van onze huurders is ons belangrijkste uitgangspunt, het staat centraal in al onze activiteiten.

Roots in Rotterdam
Als rasechte Rotterdammers zijn we dol op uitdagingen. Als we een uniek pand met potentie ontdekken, gaan we aan de slag. Met een uitdagende visie, een flinke dosis enthousiasme én vaste partners die de nodige expertise en ervaring meenemen. Zo werken we gestaag verder aan het uitbouwen van ons portfolio.

Ons team
Het Accresco-team is veelzijdig. Ieder heeft eigen speciale aandachtsgebieden en met elkaar realiseren we synergie. We werken samen met vaste partijen, zoals ervaren juridische/financiële partners en betrouwbare bouwbedrijven.

Persoonlijke aanpak
Bij Accresco bent u niet anoniem: wij kennen u en u kent ons. U kunt ons bereiken en erop vertrouwen dat we met raad en daad voor u klaarstaan. Snel en volgens afspraak. Wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact op of bekijk onze activiteiten.

Meer informatie?

Meer Vastgoed?

Meer Accresco?