Onze aanpak en activiteiten

Accresco (her)ontwikkelt en belegt in vastgoed
Dat doen we al zo’n 17 jaar, voornamelijk in de Randstad. Waar nodig werken we samen met betrouwbare ontwikkelpartners. Naast commercieel vastgoed zijn wij vooral gespecialiseerd in woningen, gelegen op aantrekkelijke locaties. Het woongenot van onze huurders is ons belangrijkste uitgangspunt, het staat centraal in al onze activiteiten.

Vastgoedontwikkeling
Wij beschikken over een specifieke expertise in vastgoedontwikkeling. Daarbij richten we ons op centraal gelegen locaties, in en nabij stadscentra in de Randstad. Alle ontwikkelingen worden ‘standalone’ (zelfstandig) opgezet, los van reeds bestaande portefeuilles.

Tot onze nieuwste projecten behoren de transformaties van ‘De Prinsenpoort’ en de ‘Christus Koningkerk’, beiden in Rotterdam. Onlangs is ook de herontwikkeling afgerond van ‘Weena Living’, een leegstaand kantoorpand direct naast het Rotterdamse Centraal Station. Fraaie staaltjes van Rotterdamse durf en creativiteit!

Beleggen
Accresco belegt in commercieel vastgoed en in zo’n 860 goed onderhouden appartementen en eengezinswoningen, elk met een eigen karakter en in diverse prijsklassen. De woningen hebben allen een sterk (binnen)stedelijk karakter.

Beheer
Accresco beheert haar vastgoedportefeuille geheel zelf, dat wil zeggen zowel het technische-, juridische- en administratieve- alsook het commerciële beheer bevindt zich in één hand. Daardoor kennen wij ons vastgoed uitstekend en is onze grip daarop maximaal.

Onze vastgoedportefeuille beheren we op een zakelijke, maar betrokken wijze. Dé garantie voor optimaal (woon)plezier.

Meer informatie?

Meer Accresco?