Onze aanpak en activiteiten

Accresco (her)ontwikkelt en belegt in vastgoed
Dat doen we al zo’n 20 jaar, voornamelijk in de Randstad. Waar nodig werken we samen met betrouwbare ontwikkelpartners. Naast commercieel vastgoed zijn wij vooral gespecialiseerd in woningen, gelegen op aantrekkelijke locaties. Het woongenot van onze huurders is ons belangrijkste uitgangspunt, het staat centraal in al onze activiteiten.

Vastgoedontwikkeling
Wij beschikken over een specifieke expertise in vastgoedontwikkeling. Daarbij richten we ons op centraal gelegen locaties, in en nabij stadscentra in de Randstad. Alle ontwikkelingen worden ‚Äėstandalone‚Äô (zelfstandig) opgezet, los van reeds bestaande portefeuilles.

Vitro behoort tot een van de nieuwste projecten, een transformatie van een voormalig kantoorgebouw naar 87 studentenstudio’s. De ontwikkeling bestond tevens uit een nieuwe opbouw van 3 woonlagen. En de nieuwbouwontwikkeling van Salix is ook recent afgerond, 74 woningen (appartementen en eengezinswoningen) die met elkaar gelegen zijn in een prachtig bouwblok. Fraaie staaltjes van Rotterdamse durf en creativiteit!

Beleggen
Accresco belegt in commercieel vastgoed en in goed onderhouden appartementen en eengezinswoningen, elk met een eigen karakter en in diverse prijsklassen. De woningen hebben allen een sterk (binnen)stedelijk karakter.

Beheer
Accresco beheert haar vastgoedportefeuille geheel zelf, dat wil zeggen zowel het technische-, juridische- en administratieve- alsook het commerci√ęle beheer bevindt zich in √©√©n hand. Daardoor kennen wij ons vastgoed uitstekend en is onze grip daarop maximaal.

Onze vastgoedportefeuille beheren we op een zakelijke, maar betrokken wijze. Dé garantie voor optimaal (woon)plezier.

Meer informatie?

Meer Accresco?