Portefeuille

Naast commercieel vastgoed zijn wij zijn gespecialiseerd in woningen, gelegen op aantrekkelijke locaties.
Bekijk hier welke projecten wij in portefeuille hebben.

Rotterdam 

Prinsenpoort

Aan de ‘s-Gravenweg in Prinsenland hebben wij een commerciële ruimte naar vier gelijkvloerse appartementen ontwikkeld. Prinsenpoort gebouw I is een toevoeging op gebouw II en III welke ook door ons zijn ontwikkeld naar 91 appartementen.
Adriaan Paauwlaan

Rotterdam 

Adriaan Paauwlaan

In de schitterende wijk Hillegersberg hebben wij het gemeentelijk monument en voormalig Parochiehuis gerenoveerd. Zowel het op de begane grond gevestigde kinderdagverblijf Sebastiaan als de twee bovenwoningen zijn weer in oude glorie hersteld en voldoen weer aan de moderne wensen/eisen.

Gorinchem 

Monumentale binnenstad, Gorinchem-Oost en Lingewijk

Een gevarieerde portefeuille bestaande uit 112 appartementen, 36 eengezinswoningen én 9 commerciële ruimtes.

Rotterdam 

De Statenkoning

De Statenkoning is een bijzonder project in de voormalige Christus Koningkerk in Hillegersberg. In het prachtige monumentale gebouw zijn 24 moderne huurappartementen gerealiseerd met een oppervlakte van 66 tot 107 m2.

Kortekade

Rotterdam 

Kortekade

Onze eigen (her)ontwikkeling bestaande uit een horecapand met als huurder Vincini, een Italiaans restaurant, en bovengelegen woningen gesitueerd in hartje Kralingen.

Delft

Van Embdenstraat

Vijftig binnen het wooncomplex “Tuvista” gelegen appartementen aan de Van Embdenstraat in Delft.

Rotterdam 

Prinsenpoort (’s Gravenweg)

In Prinsenpoort in Rotterdam Prinsenland hebben wij twee voormalige kantoorgebouwen getransformeerd naar 91 ruime, betaalbare huurappartementen rond een gemeenschappelijke binnentuin. De grootte varieert van 47 tot 70 m2.

Rotterdam 

Weena Living (Schaatsbaan)

Weena Living is gelegen in het ‘Central District’ van Rotterdam, naast het vernieuwde Centraal Station. In dit voormalige kantoorpand zijn 42 woningen gerealiseerd welke variëren van 43 m2 tot circa 100 m2.

Vlaardingen

Johan de Wittstraat

21 eengezinswoningen aan de Johan de Wittstraat en 10 woningen aan de Sneeuwbalstraat in Vlaardingen.

Meer informatie?

Meer Accresco?