Surpising studios for students

In het centrum van Rotterdam transformeerden wij een leegstaand kantoorgebouw naar 87 gloednieuwe studio’s. Het bestaande pand is getransformeerd en er zijn drie extra woonlagen gecreëerd bovenop het gebouw. Vitro is in december 2022 opgeleverd.

87 studentenstudio’s

Vitro is de Latijnse vertaling voor ‘glas’, gelegen aan de Glashaven in Rotterdam. De studio’s variëren van 21 m² tot 35 m², met en zonder eigen buitenruimte. Een enkele studio heeft een (Frans) balkon of een eigen terras direct grenzend aan de living. Ook is een Miele Laundry Boutique en een dakterras aanwezig waar iedere bewoner gebruik van mag maken. Daarnaast heeft iedere studio een eigen berging in de kelder.

Centrale locatie

Vitro vind je aan de Glashaven, een straat in het Maritiem District. Gelegen aan de Leuvehaven wonen de studenten op steenworp afstand van de Nieuwe Maas. Een rustig stukje in de levendige wereldstad. De Stadsdriehoek blijft als kern van Rotterdam continu vernieuwen en daar past Vitro als gegoten. Een moderne studentenhuisvesting in een moderne stad.