Goed bereikbaar, midden in het groen

In Prinsenpoort in Rotterdam Prinsenland hebben wij twee voormalige kantoorgebouwen getransformeerd naar 91 ruime, betaalbare huurappartementen rond een gemeenschappelijke binnentuin. De woningen liggen op nog geen 10 minuten afstand van het centrum van Rotterdam, in een groene omgeving. De grootte varieert van 47 tot 70 m2.

Wonen op deze toplocatie wordt mogelijk door de hoogwaardige transformatie van twee voormalige kantoorgebouwen. De gebouwen zijn een nieuw leven ingeblazen, waardoor er de ruimte ontstond voor 91 appartementen.

De plek waar je start met wonen of waar je juist voor kiest als je wat kleiners zoekt. Alleen of samen, jong of net iets ouder.

Locatie

In Prinsenpoort woon je midden in het groen, aan de mooie en historische ‘s-Gravenweg. Met een metrostation en de snelweg om de hoek ben je zo onderweg. Ook het Kralingse Bos en de universiteit zijn op een steenworp afstand. Heb je een eigen auto? Deze zet je recht voor de deur!

Binnentuin

In het midden van het gebouw vind je een gemeenschappelijke binnentuin. Op deze heerlijke plek aan het water kun je lekker ontspannen na een drukke dag. Ook is het de ideale manier je buren wat beter te leren kennen. Zit je toch liever op je eigen plekje? Elk appartement heeft grote openslaande ramen waardoor de zon zo je huiskamer binnenvalt.

Appartementen

In totaal zijn er 91 appartementen in Prinsenpoort. De grootte varieert van 47 tot 70 m2. De appartementen zijn lekker licht en worden hoogwaardig afgewerkt. Daarnaast zijn ze heel duurzaam. Alle appartementen hebben energielabel A. Hierdoor sta je niet voor grote verrassingen aan het eind van het jaar.