Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen

Vanaf heden wordt het woningaanbod dat in onze portefeuille beschikbaar komt altijd door een makelaar verhuurd. Wij hebben samenwerkingen met diverse lokale makelaars. Als beheerder blijven wij actief en houden we contact met de huurders die een woning toegewezen hebben gekregen.

Wonen in nieuwbouw of transformatieobjecten

Naast dat wij woningen in beheer hebben, zijn wij ook altijd bezig om meerdere complexen te transformeren naar woningen of nieuwbouwprojecten te realiseren. Nadat deze objecten zijn ontwikkeld, komen deze woningen bij de desbetreffende makelaar in de verhuur en verzorgen wij voor die woningen tevens het beheer.

Wij hebben een mailingsplatform waarbij wij vanaf nu gerichte nieuwsupdates geven over de ontwikkelingen die op dat moment spelen. Dit betekent dat u automatisch informatie kunt ontvangen van een volledig huurobject dat op termijn in de verhuur komt. Wilt u op de hoogte blijven van het proces richting start verhuur? U kunt zich hier inschrijven als geïnteresseerde. Op deze manier wordt u automatisch per e-mail op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.