Vitro: verhuur shortstay studio’s gestart!

Na een succesvolle toewijzing van de 24 longstay studio’s zijn vandaag de 63 shortstay studio’s te huur aangeboden. Deze studio’s worden gemeubileerd verhuurd voor een vaste huurperiode van 6 maanden en hebben eigen faciliteiten. Vitro bevindt zich aan de Glashaven, in het Rotterdamse stadshart. Een leegstaand kantoorgebouw is getransformeerd en er zijn drie extra woonlagen gecreëerd bovenop het gebouw.

De shortstay studio’s variëren in woonoppervlakte van 21 m2 tot 35 m2 waarbij de all-in huurprijs start vanaf € 950,-. De huurders betalen één bedrag voor de studio inclusief alle bijkomende kosten voor onder andere nutsvoorziening, stoffering, meubilair en servicekosten. De shortstay studio’s worden verhuurd met een volledig uitgeruste keuken en een stijlvolle woon-/slaapkamer met gezellig comfort en modern design. Enkele shortstay studio’s hebben een privé dakterras van 16 m2 of een balkon.

Vitro is de Latijnse vertaling van glas. De 87 studentenstudio’s hebben allen toegang tot een privé berging in de kelder, waar ook een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig is. De studenten kunnen elkaar ontmoeten op het gezamenlijke dakterras of bij de wasruimte waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. Vitro is de ideale uitvalsbasis voor de studenten. De scholen bevinden zich op loop- of fietsafstand en er zijn meerdere OV-voorzieningen in de buurt. Je woont als student midden in het bruisende stad Rotterdam, waardoor je optimaal van het studentenleven kunt genieten.

Via de woningzoeker op www.vitro-rotterdam.nl kunnen de geïnteresseerden zich vanaf vandaag inschrijven voor een eigen shortstay studio. Wekelijks zullen de inschrijvingen worden beoordeeld voor toewijzing. De oplevering wordt verwacht in het begin van december 2022. Perfect Rent is als verhuurmakelaar betrokken bij dit project.