Hoogste punt Salix bereikt

Op woensdag 19 oktober jl. stonden we stil bij een nieuwe mijlpaal: het hoogste punt is bereikt van het nieuwbouwcomplex Salix. De 74 huurwoningen worden gerealiseerd op de voormalige locatie van de Vredevorstkerk en twee leegstaande schoolgebouwen in Rotterdam-Schiebroek.

De 74 huurwoningen bestaan uit 48 appartementen, 12 maisonnettes en 14 gezinswoningen met aantrekkelijke buitenruimtes. De verhuur is gestart en de inschrijving sluit op vrijdag 21 oktober. Er zijn veel geïnteresseerden die inmiddels hun interesse kenbaar hebben gemaakt.

Het bereiken van het hoogste punt van de bouw is gevierd met een evenement op locatie. Relaties en werknemers op de bouw waren aanwezig om stil te staan bij deze nieuwe mijlpaal. De vlag werd door de bouwkraan omhoog gehesen en aannemers en bouwmedewerkers ontvingen complimenten voor het bereikte resultaat tot nu toe.

Precies een jaar geleden, in oktober 2021, werd de eerste paal geslagen. Als de verdere werkzaamheden voorspoedig verlopen zal het project in maart 2023 worden opgeleverd om de huurders te ontvangen.