Nieuwbouwcomplex Salix opgeleverd

Op donderdag 25 en vrijdag 26 mei jl. hebben wij de huurders van Salix verwelkomd. De nieuwbouwontwikkeling van Salix, gelegen in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek, is voltooid. Met veel enthousiasme ontvingen de 74 nieuwe bewoners de sleutel van hun nieuwbouwwoning.

Salix bestaat uit 48 moderne appartementen, 12 stijlvolle maisonnettes en 14 ruime gezinswoningen, elk voorzien van aantrekkelijke buitenruimtes. Met een diverse mix van woningtypes is Salix ontworpen om een breed scala aan huurders te bedienen, waaronder starters, gezinnen en senioren.

Op 7 oktober 2021 is bouwconcern Van Wijnen gestart met de bouw van Salix. Wij zijn trots op de voltooiing van dit project en kijken positief terug op de samenwerking met alle betrokken partijen. Tijdens de feestelijke gelegenheid van oplevering werden huurders afgelopen week verwelkomd met een uitgebreide inspectieronde door hun nieuwe woning. Daarnaast werden ze getrakteerd op een heerlijke kop koffie geserveerd door een barista bar en goodiebag.

Het object blijft in eigen beheer.