Verhuur Salix gestart!

Salix bestaat uit 74 huurwoningen waarvan 48 appartementen, 12 maisonnettes en 14 gezinswoningen met aantrekkelijke buitenruimtes. De verhuur van de woningen is vandaag gestart. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven tot 21 oktober. De prognose is dat de woningen in maart 2023 worden opgeleverd.  

De huurwoningen zijn er voor starters, gezinnen en senioren. Door de voornamelijk gelijkvloerse appartementen, diverse liften, een collectieve fietsenstalling en een overdekte parkeergarage biedt Salix woongemak. De appartementen en maisonnettes zijn beschikbaar van 52 m² tot 97 m² en de 14 gezinswoningen hebben een oppervlakte van ruim 120 m². Alle woningen beschikken over een privé buitenruimte (balkon of terras) en iedere bewoner heeft toegang tot de gezamenlijke binnentuin. De huurprijzen liggen tussen de € 900,- tot € 1795,- per maand excl. servicekosten en worden opgeleverd met luxe keuken en badkamer.

Bij de ontwikkeling worden diverse duurzame elementen toegepast, waaronder een collectieve energieopwekking middels warmtepompen (warmte en koeling) en PV-panelen. Met de ontwikkeling van Salix (Latijnse vertaling voor wilg) wordt er een flinke kwaliteitsimpuls gegeven aan de buurt waar nieuwe (huur)woningen zeer gewenst zijn om de doorstroming te bevorderen.

Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden officieel inschrijven via www.salix-rotterdam.nl. Ooms makelaars is als verhuurmakelaar betrokken bij dit project.